Arrangörer

Initiativtagare är Hilda Rydman Mimskådespelare utbildad vid Stockholms dramatiska högskola, Wendelsbergs Teater och Skolscen i Göteborg och på MOVEO -International school of corporeal mime i Barcelona. Hilda har bl.a arbetat som skådespelare på Teater Tre, Ung Scen/öst och Västanå Teater. Nu brinner hon för att ta mimkonsten till Göteborg, jobbar som sjukhusclown, är mammaledig samt turnerar med föreställningarna ”Klä på klä av” och ”Vem där”
Simon Ahlgren
Mångsysslare som gör det mesta (oftast) utom att stå på scen. Kultur, teknik och producentskap är Simons arbetsfält. Främst jobbar han med musik i form av festivaler, klubbar och konserter men kan inte låta bli att hänge sig åt scenkonst var och varannan månad. De senaste åren på Way Out West i Göteborg som platschef för Dungen-området och sen länge med Popaganda i Stockholm som projektledare samt som tekniker på bland annat MDT och Turteatern. I höst flyttar han till grannlandet Danmark och utbildningen Kaospiloterna.
Katarina Krogh
Utbildad mimskådespelare på Stockholm dramatiska högskola, och Teaterpedagog på Örebro universitet. Innan dess gick hon Fridhem Folkhögskola. Katarina har bl.a arbetat som skådespelare på Västanå Teater, Turteatern, Satans Demokrati, Drottningholms Slottsteater & Teater Pero. Förutom att skådespela håller hon i workshops, skapar egna föreställningar och regisserar. Katarina ingår även i scenkonstplattformen Svärmen samt scenkonst-kollektivet Klassen, som vann pris för sin föreställning ”Möta Hösten tillsammans”. Förutom att knarka scenkonst har hon en stor passion för fiske och att umgås nära ett hav.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rickard Hasslinger
Mimskådespelare utbildad vid Stockholms dramatiska högskola och vid Wendelsbergs teater och skolscen i Göteborg. Rickard har bl.a arbetat som skådespelare på Teater Tre, Pantomimteatern och Västanå Teater. Han var också en del i vandringsinstallationen Satans Demokrati Stockholm. Nu kan vi se Rickard i Enskedespelet i Stockholm där han är både platschef och skådespelare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josephine Gray
Artistic director of Iraqi Bodies together with Anmar Taha. Graduate of Ecole Internationale de Theatre Jacques Lecoq in Paris, France. She holds a B.A. and an M.A. from the Institute of Philosophy, Katholieke Universiteit Leuven, Belgium. She acts, writes and makes masks.
Agneta Leander har arbetat som musikalartist och producent sedan hon tog examen från Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg. Göteborg har med åren blivit hennes hem medan hon bla har varit och arbetat i Sälen, på Kulturhuset Spira i Jönköping och på kryssningsfartyg i Norge.